Септември (Симитли) е шампион в коледния детски турнир Симитли 2022“. Малките шампиони

...
Септември (Симитли) е шампион в коледния детски турнир Симитли 2022“. Малките шампиони
Коментари Харесай

Кирил Десподов и Ради Кирилов закриха детския турнир в Симитли

Септември (Симитли) е първенец в коледния детски шампионат „ Симитли 2022 “. Малките първенци се изправиха на финала против тима на „ Спорт Вилаж “ – Сандански. В постоянното време на финалният мач резултатът бе 0:0. Наложи се изълнение на дузпи, с цел да се отличи първенеца в шампионата и футболистите на Септември (Симитли) демонстрираха, че имат и тези качества и съумяха да нанесат 4 попадения на тима на " Спорт Вилаж " и мачът приключи с резултат 4:2. 

През всички дни на шампионата, дребните футболисти демонстрираха отлични качества и умения, добра тактичност и състезателен дух. Добра беше играта на всички участници в шампионата. Без никакви съмнения можем да кажем, че тимът на Септември (Симитли) стоеше доста добре на терена и съумя да завоюва първото място. 

Треньорите на дребните първенци Антон Бачев и Методи Илиев са извънредно удовлетворени от играта на момчетата. 

" Те сподели на терена тъкмо това, на което ги учим, да изнасят топката с игра. Представиха се чудесно, демонстрираха своите положителни качества, което докара и до крайния резултат – победа в шампионата. С тези думи треньорите изрекоха своето удовлетворение от цялостната игра на момчетата. 

Специални посетители на награждаването бяха Кирил Десподов и Радослав Кирилов, които способстваха за огромна страст на всички деца. Награждаването мина през няколко стадия – самостоятелни и отборни. В отборните награди Кирил Десподов персонално връчи огромната наградa на финалистите в шампионата Септември (Симитли). 

Звездата на община Симитли - Радослав Кирилов, награди отборa на „ Спорт Вилаж “ - Сандански, които взеха второто място в спортното съревнование. Третото място бе за отборa на „ Беласица “ – Петрич, който получи своята премия от старши треньора на Септември (Симитли) Стефан Гошев. 

Радослав Бачев, дълготраен футболист от Симитли, награди тима на „ Вихрен “ - Сандански, който сграбчи четвъртото място в шампионата. В самостоятелните награди се отличиха няколко от състезателите, които демонстрираха отлични футболни умения. 

Кирил Десподов поздрави и връчи премия на голмайстора в тазгодишния шампионат. Тя бе отличена за Андрей Киневирски от Гоце Делчев. Старши треньорът на Септември (Симитли) - Стефан Гошев, връчи премията за най-хубав бранител на Георги Драмов от „ Спорт Вилаж “ – Сандански. 

Радослав Кирилов награди локалното момче от Симитли - Велислав Йорданов за най-полезен състезател в шампионата. Организаторът от Септември (Симитли) – Пламен Скендерски, награди Габриел Йовчев за най-хубавия вратар в шампионата. Всички деца от наградените тимове получиха медали от кмета на община Симитли Апостол Апостолов. Той персонално поздрави дребните финалисти и им пожела „ Да бъдат здрави и да демонстрират от ден на ден спортни умения “. 

Припомняме, че шампионатът „ Симитли 2022 “, се организира за шеста поредна година в Симитли. Всяка минала година ползата за състезанието е все по-голям от футболните обединения. Отново се включиха участници от цялата област, само че и освен. Сили в тазгодишното издание премериха децата, родени през 2013 година. 

Коледният детски шампионат по футбол се организира под патронажа на община Симитли и на кмета Апостол Апостолов, който е някогашен футболист и футболен арбитър.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР